woods

Fleksibilitet for bedrifter og nærings­drivende

Moderne bedrifter må være agile, fleksible og dynamiske for å lykkes. De trenger også å tiltrekke seg det beste av talent fra en ung arbeidsstyrke som i større og større grad etterspør et sunt og engasjerende arbeidsliv.

For å bidra med vekstmuligheter både for bedrifter og de ansatte, tilbyr Woods fullstendig betjente kontorlokaler i bærekraftige kontorbygg av høy kvalitet. De er moderne utformet med et sunt inneklima – det er frisk luft, dagslys og behagelig akustikk.

Partnerskap med merverdi

Woods er utviklet i partnerskap med noen av de mest visjonære arkitektene som finnes, i tillegg til de aller mest bærekraftige og kundeorienterte tjenestetilbyderne. Enten det er fleksibilitet når det kommer til kontorlokaler, leie eller tjenester, står Woods klar til å møte hva det måtte være av kundens behov og forventninger.

Kontorene kommer med fellesfasiliteter som møte- og konferanserom, i tillegg til en kantine som serverer god og sunn mat. Hvert bygg har en vennlig og innbydende resepsjon, og alt tas hånd om for kunden – og deres kunder igjen – for å sikre en best mulig opplevelse.

Kontorene er beleilig plassert nært kollektivknutepunkt med lett tilgang til et mangfold av kafeer og restauranter så vel som boliger og losji.

Det første Woods kontoret, Augusthus, åpnet i København i april 2021.

  • «Woods er et sted hvor bedriften og de ansatte kan vokse. Det er vårt løfte til kundene.» Toke Sundenæs Clausen