woods

Fleksibilitet for bedrifter og nærings­drivende

Moderne bedrifter må være agile, fleksible og dynamiske for å lykkes. De trenger også å tiltrekke seg det beste av talent fra en ung arbeidsstyrke som i større og større grad etterspør et sunt og engasjerende arbeidsliv.

For å bidra med vekstmuligheter både for bedrifter og de ansatte, tilbyr Woods fullstendig betjente kontorlokaler i bærekraftige kontorbygg av høy kvalitet. De er moderne utformet med et sunt inneklima – det er frisk luft, dagslys og behagelig akustikk.

Partnerskap med merverdi

Woods er utviklet i partnerskap med noen av de mest visjonære arkitektene som finnes, i tillegg til de aller mest bærekraftige og kundeorienterte tjenestetilbyderne. Enten det er fleksibilitet når det kommer til kontorlokaler, leie eller tjenester, står Woods klar til å møte hva det måtte være av kundens behov og forventninger.

Kontorene kommer med fellesfasiliteter som møte- og konferanserom, i tillegg til en kantine som serverer god og sunn mat. Hvert bygg har en vennlig og innbydende resepsjon, og alt tas hånd om for kunden – og deres kunder igjen – for å sikre en best mulig opplevelse.

Kontorene er beleilig plassert nært kollektivknutepunkt med lett tilgang til et mangfold av kafeer og restauranter så vel som boliger og losji.

De første Woods-kontorene åpner snart i Danmark.

  • «Woods er et sted hvor bedriften og de ansatte kan vokse. Det er vårt løfte til kundene.» Toke Sundenæs Clausen