juli living

Bære­kraftige, kostnads­effektive hjem

Boligmangelen i Nordens største byer viser en storm angel på kostnadseffektive boliger av høy kvalitet som oppfyller behovene til byboere. Folk er ute etter bærekraftige og økonomiske hjem det går an å være stolt av, med enkel tilgang til digitale tjenester og mulighet til å enkelt leie leilighetene på nettet.

Juli Living tilbyr akkurat det.

Utviklet for å møte kundenes behov

Juli Livings konsept er utviklet i tett samarbeid med beboerne og retter seg etter deres ønske om en bærekraftig og beleilig livsstil med en høy grad av digitale løsninger.

Leilighetene i Juli Living er ikke bare enkel losji, men bærekraftige hjem med et bredt tjenestetilbud. Leieprosessen er fullstendig digitalisert i Finland og videre testing av nye digitale løsninger foregår i Danmark i 2021. Når de først bor der kan de få hjelp til hva som helst av problemer som skulle oppstå gjennom Juli Livings digitale tjenestekanaler.

Juli Living har mål om å bli det foretrukne valget for moderne byboere ved å tilby kvalitetshjem, god service og mest verdi for pengene. Juli Living vil snart bli å finne i København, etter først å vært satt ut i live i Finland.