Ledelse

Ledergruppen i Nrep

 

Rune Kock, CEO


Rune  er CEO og partner i Nrep.  Han er fast medlem av investeringskomitéen, og har det overordnede ansvaret for Nrep Development Fund 1 og Nrep Copenhagen Residential Fund.
Før Nrep jobbet Rune som investeringssjef i ATP Real Estate. Han har også vært ni år i Catella Corporate Finance, hvor han gjennomførte transaksjoner med en totalverdi på over 1,8 milliarder euro. Han har en mastergrad i økonomi fra Copenhagen Business School og en MRICS-sertifisering fra Royal Institution of Chartered Surveyors. 

rune.kock@nrep.com

Jani Nokkanen, CIO


Jani er CIO og partner i selskapet. Han leder også selskapets investeringskomité og er fondsforvalter for Nrep Nordic Strategies Funds I, II og III. I tillegg har han en hånd på rattet knyttet til de finske investeringene.
 Før Nrep jobbet Jani fem år som konsulent og prosjektleder i Boston Consulting Group i New York og Helsinki. Han har også vært involvert i M&A-aktiviteter da han jobbet i JP Capital, Nordic Advisor Group og Morgan Stanley. Jani har en M.Sc. i økonomi (finans) fra Helsinki School of Economics i Finland.  

jani.nokkanen@nrep.com

 

Nick Melgaard, COO

Nick Melgaard er COO i Nrep. Siden han startet i Nrep I 2017, har Nick fått bred erfaring fra alle Nreps områder innenfor eiendom. Han har hatt forskjellige roller som Investment Manager, vært en del av å bygge plattformene UMEUS og Noli Studio, samt vært en del av ledergruppen for boliger. Før han startet i Nrep, var Nick et år i den danske husbyggeren HusCompagniet, hvor han jobbet med forretningsutvikling, strategi og nye markeder. Før HusCompagniet jobbet Nick tre år i McKinsey & Co., hvor han fikk erfaring med strategi, selskapsgjennomgang og forretningsdrift. Nick har i tillegg jobbet med M&A hos Deloitte, og han har en M.Sc. i Økonomi og Bedriftsledelse fra Aarhus Universitet i Danmark.

nick.melgaard@nrep.com

Partnere

 

 

Alfred Eklöf

Vært i Nrep siden 2014
Alfred Eklöf er partner og Fund Manager for Nrep Income + Fund. Siden han startet i selskapet i 2014, har Alfred ledet Logicenters team for Nordic Strategy & Transactions. Han har også stått bak en rekke eiendomstransaksjoner i Sverige i Nreps hovedsegmenter, inkludert logistikk og bolig. Alfred har hatt en avgjørende rolle i etableringen av Logicenters virksomhet. Han har også vært med å forme Nreps investeringsstrategi innen logistikk, samt bidratt til å styrke selskapets posisjon som en ledende logistikkutvikler og investor i det nordiske markedet. I tillegg har han hatt en sentral rolle i å etablere og lede Nreps investeringsmandat i core/core+ siden 2015. Nå er han altså Fund Manager for Nrep Income + Fund. Før han startet i Nrep, var Alfred Engagement Manager hos McKinsey & Company i Stockholm. Her arbeidet han med kunder over hele Europa med en rekke strategiske saker i sektorer som private equity, bilindustrien og teknologi. Han har en mastergrad i Industrial Engineering & Management fra Chalmers University of Technology, samt en dobbel mastergrad i Business Administration & Economics fra universitetet i Gøteborg.

alfred.eklof@nrep.com

Jani Nokkanen

Vært i Nrep siden 2008
Jani Jokkanen er både investeringsdirektør og partner i selskapet. Han leder også selskapets investeringskomité og er fondsforvalter for Nrep Nordic Strategies Funds I, II og III. I tillegg har han en hånd på rattet knyttet til de finske investeringene.
 Før Nrep jobbet Jani fem år som konsulent og prosjektleder i Boston Consulting Group i New York og Helsinki. Han har også vært involvert i M&A-aktiviteter da han jobbet i JP Capital, Nordic Advisor Group og Morgan Stanley. Jani har en M.Sc. i økonomi (finans) fra Helsinki School of Economics i Finland.  

jani.nokkanen@nrep.com

Stefan Wallander

Vært i Nrep siden 2016
Stefan Wallander er Chief Business Officer og partner i Nrep . Han har vært en del av selskapet siden 2016. Stefan er også en del av investeringskomiteen, er landssjef for Sverige og leder Nreps virksomhet knyttet til omsorgshjem.
Før Nrep jobbet han fire år hos Modern Times Group som Senior VP, sjef for M&A og forretningsutvikling. Der ledet han en M&A-drevet omstilling fra tradisjonelle medieflater til digital underholdning og abonnementstjenester. Før MTG tilbragte Stefan tolv år innen internasjonal investeringsbankvirksomhet, hvorav åtte var i London der han jobbet for Credit Suisse, ABN AMRO og RBS. Stefan har en M.Sc. i finans fra Stockholm School of Economics og Ross School of Business, Michigan. 

stefan.wallander@nrep.com

Jens Petter Hagen

Vært i Nrep siden 2015
Jens Petter er partner og leder selskapets kontor i Oslo. Han sitter i investeringskomitéen og er sjef for fondene NSF IV og NSF V. I tillegg leder han Deals & Incubation.
Jens Petter hadde fra før ni års bakgrunn fra private equity-firmaet Advent International i London, og har tidligere også jobbet med investeringsbanker i New York og London. Han har en økonomigrad i handel fra McIntire School of Commerce ved Universitetet i Virginia, og to år med jusstudier fra Universitetet I Oslo.  

jens.petter.hagen@nrep.com

Joonas Lemström

Joonas har ledet Nreps kontor i Helsinki siden 2014. Her leder han det finske investeringsteamet som inkluderer transaksjoner, kapitalforvaltning og utviklingsfunksjoner. Joonas har over 15 års erfaring fra eiendomsinvesteringer og har i løpet av sin tid i Nrep vært ansvarlig for dette, samt utviklingsprosjekter og kapitalforvaltning på tvers av segmenter. Før han begynte i Nrep tilbrakte han 6 år hos JLL, der han nylig co-ledet det lokale retail-teamet og arbeidet som konsulent i store kjøpesenterutviklingsprosjekter. Joonas har en master i eiendomsøkonomi fra Aalto University, School of Science, Helsinki

joonas.lemström@nrep.com

Petri Valkama

Vært i Nrep siden 2014
Petri er sjef for Nreps investeringer i Living-segmentet. Siden han kom til selskapet i 2014, har Petri hatt ansvaret for å styre og evaluere investeringer i logistikk, bolig- og utviklingsprosjekter. Den siste tiden har han stått i front i utviklingen av Nreps Serviced Living-strategi Noli Studios – hvor han har ansvaret hele veien fra idestadiet til første transaksjon.
Før han begynte i Nrep, jobbet han fem år i McKinsey & Company, hvor han var sentral i lederteamet og ledet flere store prosjekter for nordiske kunder. Han har en mastergrad i forretningsstrategi og anvendt matematikk fra Aalto Universitetet.  

petri.valkama@nrep.com

Rune Kock

Vært i Nrep siden 2012
Rune Kock er CEO og er partner i Nrep.  Han er fast medlem av investeringskomitéen, og har det overordnede ansvaret for Nrep Development Fund 1 og Nrep Copenhagen Residential Fund.
Før Nrep jobbet Rune som investeringssjef i ATP Real Estate. Han har også vært ni år i Catella Corporate Finance, hvor han gjennomførte transaksjoner med en totalverdi på over 1,8 milliarder euro. Han har en mastergrad i økonomi fra Copenhagen Business School og en MRICS-sertifisering fra Royal Institution of Chartered Surveyors. 

rune.kock@nrep.com

Thomas Riise-Jakobsen

Vært i Nrep siden 2011
Thomas Riise-Jakbosen er partner og rullerende medlem av investeringskomitéen. Han jobber i det danske transaksjonsteamet hvor han leder investeringer innenfor Other Segments.
Thomas har tidligere jobbet i Cuashman Wakefield, samt for TK Development i København. Han har en mastergrad i økonomi fra Aarhus Business School. I tillegg er han utdannet eiendomsmegler og har en bachelorgrad i taksering av næringseiendom fra CBS København.  

thomas.riise-jakobsen@nrep.com

Toke Sundenæs Clausen

Vært i Nrep siden 2015
Toke Sundenæs Clausen er partner og ansvarlig for Nreps investeringer i segmentet ‘Office’. Han har vært i Nrep siden 2015 og har gjort flere transaksjoner på tvers av segmenter, samt vært en ledende del av å bygge Nreps ‘Office’ strategi og portefølje som forvaltes under merkevaren Woods. Tidligere jobbet Toke i Boston Consulting Group som prosjektleder, hvor han jobbet med kunder i ulike sektorer innen private equity, transport og forbruksvarer. Toke har en Master of Science i finans og økonomi fra Aarhus Universitet, Danmark.

toke.clausen@nrep.com