LOGI­CENTERS

Vi muliggjør effektiv logistikk

Effektiv logistikk er avgjørende for at samfunnet skal fungere og utvikle seg. For å støtte logistikkoperatørers behov for fleksibilitet og vekst tilbyr Logicenteres høykvalitets logistikkfasiliteter på sentrale steder i Norden.

Som den største tilbyderen av moderne logistikkeiendommer i Norden har Logicenters utviklet fleksible leieavtaler og attraktive finansieringsløsninger. Det er lett å finne optimale plasseringer med Logicenters, og kunden drar nytte av moderne bygningsspesifikasjoner og effektive utviklingsprosesser. Blant kundene våre i dag finner man verdensledende logistikkoperatører som DHL og Kuehne & Nagel, netthandelselskap som Zalando og Amazon, og grossister som FoodService Denmark og Axfood.

I forkant på bærekraft

Logicenters har mål om å ha en betydelig, positiv påvirkning ved å utvikle moderne eiendommer på steder som tillater effektive logistikksystem med redusert transporttid, lavere energiforbruk og banebrytende on-site produksjon av fornybar energi.

Solceller på tak er en viktig del av Logicenters’ bærekraftsprofil og den totale elektrisitetsproduksjonen fra anlegg som allerede er bygget eller er i utvikling ligger på 260 000 megawattimer. Et Logicenter i Borås kommer til å huse Nordens største solcelleanlegg på tak, på størrelse med ni fotballbaner og en kapasitet på fem megawatt.

Alle Logicenter-bygningene er sertifisert i henhold til BREEAM. Det gjennomføres undersøkelser for å sikre at det biologiske mangfoldet ivaretas, i tillegg til at Logicenters jobber aktivt for å sikre best mulig arbeidsmiljø for kundenes ansatte.