Andre eiendoms­segmenter

Lokale samfunn,

lokale svar

I flere nordiske byer jobber vi med lokale eiendomsutviklere for å skape levende miljøer for beboere, ansatte og besøkende. Solide, lokale handelstilbud og andre tjenester som hotell spiller ofte en viktig rolle for lokalsamfunn. Med en sterk strategisk og operasjonell ekspertise, har de lokale teamene våre det som trengs for å hjelpe til med å revitalisere lokalområder. Vi deltar også i andre relevante muligheter på en case-by-case-basis. Se under for noen eksempler.

REVITALISERE DEN LOKALE BYKJERNEN

I Herley, rett utenfor København, investerer vi i å skape et nytt og levende bysentrum for kommunen sammen med CASA A/S. I 2023 kommer rådhuset til å flytte rett ved siden av et kjøpesenter, boliger, trikk og kontorer som til sammen kommer til å gi liv til et bytorg.

ET KLASSISK HOTELL MED EN GRØNN FREMTID

Clarion Hotel Amaranten er et frittstående, nytt hotellinvesteringsprosjekt i Stockholm. Ambisjonen vår er å utvikle en høykvalitets tomt over tid, med et særlig fokus på å gjøre bygningen bærekraftig. Nordic Choice Hotel driver hotellet.

LOKALT, NØDVENDIG TJENESTETILBUD

I et prosjektsamarbeid med Grandholm Gruppen, eier vi fem lokalsentre i Stockholmsområdet. Sentrene har først og fremst helseklinikker, skoler, pleiehjem og matbutikker. Planen for fremtiden er å utvikle flere boliger tett på sentrene.

NYTT LIV TIL EN TRØBLETE BYGNING

Over mange år har en bygning i Vesterbro, København, slitt med å finne sitt rette formål. Da Nrep tok den over, inviterte vi det nederlandske hotellkonseptet CityHub til å åpne sitt første tilbud utenfor Nederland nettopp her. Bygningen har blitt fullstendig revitalisert med «sove-hubs», salongområder og fellesfasiliteter.

Beslektede løsninger

FRA FRITTSTÅTENDE TIL SKALERBARE PROSJEKTER

Når vi løser lokale problemer benytter vi oss av både nye og utprøvde løsninger. Noen ganger har de nye løsningene potensiale til å bli brukt andre steder. I disse tilfellene jobber vi videre med ideene og forbereder dem til skalering. Nyligst tok vi med oss erfaringene fra et frittstående kontorprosjekt i Helsingfors og København, og kombinerte disse med videre markedsanalyse og produktutvikling.

Resultatet ble lanseringen av en ny, fleksibel kontorløsning – Woods.

Andre eiendomssegmenter